Aftens Champions League kamp, hvem spiller sig i kvartfinalen?

Manchester United møder i aften Sevilla, i sidste 1/8-finale på Old Trafford, kampen bliver fløjtet igang kl.20.45 og vises på TV3+ og Viaplay.


Manchester United møder i aften Sevilla hjemme på Old Trafford. Første kamp endte 0-0 på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán i Sevilla.

Jeg tror at Manchester United ender med at vinde kampen, fordi de er stærke på hjemmebane især hvis de kommer hurtigt foran, for så har de allerede hele Old Trafford med dem, og det vil United kunne udnytte til deres fordel, for Sevilla har ikke været stærke på udebane i år i både Spanien og især i Champions League hvor Sevilla har tabt 5-1 til Spartak Moskva i Moskva og fik uafgjort 1-1 mod Maribor i Slovenien. Så Sevillas udebane statistik i Champions League ihvertfald, tæller til Manchester Uniteds fordel.

En grund mere til at jeg tror Manchester United ender med at være det hold, der spiller sig i kvartfinalen er: At Anthony Martial er kommet tilbage efter en kort skadespause på 2 kampe, så United har en masse fart at gøre godt med, nu når både Anthony Martial, Marcus Rashford og Alexis Sanchez alle 3 er med i truppen til dagens kamp. Et lille minus kan være at Paul Pogba, måske ikke kan spille en hel kamp, nu når der jo er risiko for at der skal spilles 120 minutter.

Mit gæt på resultatet vil være 3-1 til United, for jeg tror ikke at de kan holde Sevilla for at score mindst 1 mål, selvom Sevilla ikke har været skarpe på udebane i denne sæson.

About the author

Daniel Egeberg

View all posts
Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *