Manchester United ude af Champions League

Manchester United er ude af dette års Champions League efter nederlag til sevilla på hjemmebane


Manchester United er ude af dette års Champions League efter nederlag på hjemmebane i returopgøret mod Sevilla.

Som jeg skrev i mit første indlæg troede jeg at Manchester United ville vinde kampen 3-1 og som en masse fodboldexperter tit tager fejl, må man sige at jeg tog fejl her til aften. Men jeg fik trods alt ret i at United ikke kunne holde Sevilla fra at scorer på Old Trafford. Kampen endte som sagt 1-2 til Sevilla, det kan godt være United startede bedst, men Sevilla kom bedre med i 2. halveg og de sidste 20 minutter må man sige at United sov og Sevilla var bare bedst hvilket de også viser ved at vinde 1-2 på Old Trafford, til trods for at man har spillet dårligt på udebane i især i Champions League.

Og kigger man så på Uniteds opstilling til dagens kamp, så vælger Mourinho at spille med Fellaini sammen med Matic på midtbanen istedet for at lade Pogba spille ved siden af Matic i stedet, ved godt Pogba har haft en lille skade, MEN Pogba er en bedre spiller end Fellaini. Og han giver kun 13 minutter til Martial, hvor Mourinho skulle have skiftet Martial ind sammen med Pogba, som blev skiftet ind i 60. minut, for så havde Martial haft bedre mulighed for at gøre en større forskel end han nåede på de 13-17 minutter han fik.

Men man må bare tage hatten af for Sevilla som snød os alle sammen, og sendte United ud af dette års Champions League. Så stort tillykke med kvartfinale pladsen til Sevilla.

 

About the author

Daniel Egeberg

View all posts
Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *