Generated by IJG JPEG Library

Chelsea smadret ud af Champions League

Barcelona smadrede her til aften chelsea ud af champions league


Barcelona vandt her til aften 3-0 over Chelsea hjemme på Camp Nou, og er videre til kvartfinalen med en samlet 4-1 sejr.

Barcelona startede kampen med lyn og torden og allerede efter 3 minutter bragte Messi hjemmeholdet foran med 1-0 ved at skyde bolden mellem benene på Chelseas målmand Courtois, som man må sige lavede et lille drop i situationen. Barcelona fortsatte med at brage der ud af og inden Chelsea rigtigt kom ind i kampen scorede Barcelona endnu engang efter at Andreas Christensen fra Chelsea satsede ved at stille sig op på banens midte, som gav Messi enorm meget plads op af venstresiden, og så meget plads må Messi ikke få, hvilket han også viste ved at finde en fri Ousmane Dembele ovre på højresiden og her smadrede Dembele bolden op i nettaget til 2-0 efter 20 minutter. De sidste 10-15 minutter af 1. halvleg begyndte Chelsea at komme mere ind i kampen, og 8 minutter før pausen havde Marcos Alonso en rigtig god mulighed for at spille Chelsea for alvor ind i kampen, men hans afslutning sad lige på Barcelonas målmand ter Stegen, som let kunne redde bolden ved at bokse den væk. Et par minutter senere fik Marcos Alonso igen en chance for at spille Chelsea ind i kampen, denne gang blev hans frisparksforsøg reddet af ydersiden af stolpen.

2. halvleg var stort set ikke gået i gang, før at Chelsea synes de var blevet snydt for et straffespark begået mod ja selvfølgelig, fristes man til at sige, Marcos Alonso. Men i den situation var jeg enig med kampens dommer om at der ikke var straffe. Efter spillede Chelsea sig lidt mere ind i kamp, men de kunne ikke holde Messi fra at scorer til 3-0 efter han fik bolden på kanten af feltet, og tog et par træk lidt længere ind i feltet, og sparkede igen bolden ind mellem benene på Courtois til slutresultatet 3-0 og 4-1 samlet og derfor er Barcelona videre til kvartfinalen i Champions League.

About the author

Daniel Egeberg

View all posts
Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *