Optakt til aftens Champions League brag på Camp Nou

hvem spiller sig videre til kvartfinalerne i dette års Champions league, Barcelona eller Chelsea?


Der er lagt op til et brag af en kamp her til aften på Camp Nou, FC Barcelona og Chelsea kæmper om at spille sig i kvartfinalen i dette års Champions League.

Første kamp endte 1-1 på Stamford Bridge, hvilket må siges at være et godt resultat for Barcelona, som jo har et udebane mål med, til aftens kamp på hjemmebanen Camp Nou. Kampen på Stamford Bridge startede hjemmeholdet fra Chelsea bedst ud og spillede bedst i de første 30 minutter og så begyndte Barcelona at komme bedre med. I 2. halvleg startede Barcelona bedst og alligevel kommer Chelsea foran på et flot mål af Willian. Men det gad Messi ikke at finde sig i, og udnytter en fejl aflevering af Andreas Christensen, som spiller bolden ind over feltet, og det udnyttede Messi til at scorer sit første mål mod Chelsea.

Så efter 1-1 resultatet på Stamford Bridge, skal Chelsea nu ud og jagte mindst 1 mål for overhovedet at have en chance for at spille sig i kvartfinalen. Og Barcelona skal være forberedte på at det er et Chelsea hold, der går benhårdt efter det ene mål. Men jeg tror stadig på at Barcelona vil spille, som de plejer for de vil ligeså meget jagte et mål, for så skal Chelsea ligepludselig op og scorer 2 mål på en svær udebane. Så der er lagt op til et væske ægte kæmpe brag i Barcelona her til aften.

Skulle jeg gætte på et resultat vil det være 2-1 til hjemmeholdet fra Barcelona, da jeg tror Chelsea vil komme til at scorer en enkelt gang, og Barcelona vil ikke være tilfredse med at spille 1-1 igen, jeg tror gerne Barcelona vil have det afgjort efter de 90 minutter, og ikke først efter 120 minutter og måske endnu værre for Barcelona først efter straffesparkskonkurence. Selvom der nok er mange der hverken holder med Barcelona eller Chelsea, der håber på det helt store drama på Camp Nou her til aften. Det bliver spændende at følge braget i Barcelona her til aften. God kamp til alle.

About the author

Daniel Egeberg

View all posts
Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *