De 4 favoritter til Champions League titlen

Efter dagens kvartfinale lodtrækning til Champions League er disse hold de 4 favoritter til at gå hele vejen


Hvorfor kan Zinedine Zidane og Real Madrid være det ene hold, der går hele vejen?

Jeg tror at Zidane og Real Madrid kan gå hele vejen og vinde dette års Champions League, fordi de for længst har forspildt deres chance for det spanske mesterskab. Jeg tror på dem fordi de har vundet turneringen de sidst 2 sæsoner, så hvorfor skulle det ikke ske igen? Real Madrid elsker jo at slå rekorder. Og så er de min favorit, fordi Real Madrid altid er ekstra tændte når de spiller i Champions League, så defor er Real Madrid min største favorit til at vinde pokalen med de stor øre for 3 år i træk.


Hvorfor kan pep guardiola og manchester City være det ene hold, der går hele vejen?

Jeg tror at Guardiola og Manchester City kan gå hele vejen og vinde dette års Champions League, fordi de stort set har sikret sig det engelske mesterskab, efter en fremragende sæson fra deres side, hvor de har været urørlige gennem store dele af sæsonen. Så de behøver ikke ligge alle deres kræfter i Premier League, da det er færdig spillet for deres side, så nu kan de koncentrer sig 100% om Champions League og prøve og se om de kan vinde deres første europæiske titel nogensinde. Og så fremragende som de har spillet er de min 2. favorit til at vinde Champions League, og tror de ender i finalen mod Real Madrid, hvilket vil være et brag af en finale i Ukraines hovedstad Kiev.


Hvorfor kan Ernesto Valverde og Fc barcelona være det ene hold, der går hele vejen?

Jeg tror at Valverde og FC Barcelona kan gå hele vejen og vinde dette års Champions League, fordi de ligesom Manchester City er stort set sikret sig mesterskabet i deres liga, de er bare ikke lige så sikre og suverænt foran som City er det i England, hvilket godt kan gøre at Barcelona måske ikke går hele vejen og vinder Champions League. Men man skal aldrig afskrive et hold som Barcelona. Og derfor er de stadig en af mine favoritter til Champions League titlen så Barcelona er min 3. favorit til at gå hele vejen.


Hvorfor kan Jupp Heynckes og Bayern München være det ene hold, der går hele vejen?

Jeg tror at Heynckes og Bayern München kan gå hele vejen og vinde dette års Champions League, fordi som altid er langt foran nr.2 i Bundesligaen og er meget tæt på at være tyske mestre for 5 år i træk. Og de kan ligesom Manchester City fokusere fuldt ud på Champions League en turnering som Heynckes jo vandt sidst han var i Bayern München i sæson 12/13, så hvorfor skulle han ikke gøre det igen, for det er også et Bayern München hold der rigtig gerne vil vinde Champions League igen, da de ikke har vundet nogle europæiske titler siden Champions League i 12/13 som jeg nævnte. Så Bayern München er min 4. favorit. Og fordi de er min 4. favorit er fordi, jeg tror at Real Madrid eller Manchester City i en eventuelt semifinale alligevel bliver en lidt for stor mundfuld. Men ligesom Barcelona skal man ikke afskrive sydtyskerne.


Det bliver spændende at følge alle 4 hold i deres kvartfinaler, og de 4 kvartfinalerne blev:

About the author

Daniel Egeberg

View all posts
Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *