De 4 favoritter til Europa League titlen

EFTER DAGENS KVARTFINALE LODTRÆKNING TIL Europa league ER DISSE HOLD DE 4 FAVORITTER TIL AT GÅ HELE VEJEN


HVORFOR KAN Diego Simeone OG atletico MADRID VÆRE DET ENE HOLD, DER GÅR HELE VEJEN?

Jeg tror at Simeone og Atletico Madrid kan gå hele vejen og vinde dette års Europa League, fordi de i de sidste par år har været stærke i de europæiske turneringer de har været i Champions League finalen 2 gange de sidste 5 sæsoner og sidste de vandt en europæisk title var Super cuppen mod Chelsea i 2012 og inden da havde Atletico Madrid vundet Europa League i 2011/12 sæsonen. Og Atletico Madrid er et hold der altid gerne vil vinde en eller anden form for pokal, og det kan meget sandsynligt blive Europa League de ender med at vinde. Og fordi Atletico Madrid er så stærke i europa som de er, er de også min aller største favorit til at løfte pokalen i Lyon d.16 maj 2018.


HVORFOR KAN Arsène Wenger OG Arsenal VÆRE DET ENE HOLD, DER GÅR HELE VEJEN?

Jeg tror at Wenger og Arsenal kan gå hele vejen og vinde dette års Europa League, fordi de har forspilt der chance for sikre sig en Champions League plads gennem Premier League, og derfor er Europa League titlen vejen for Arsenal, hvis de skal i Champions League næste sæson, så derfor skal og går Arsenal 100% efter at vinde Europa League titlen. Og så kan de få en pokal i pokalskabet, et skab der ikke er blevet fyldt meget i, de sidste mange år. Og Arsenals fans vil godt se en pokal i skabet i år, ellers så må det simplethen være Arsène Wengers sidste sæson i spidsen for Arsenal. Så Arsenal er min 2. favorit.


HVORFOR KAN Rudi García OG Marseille VÆRE DET ENE HOLD, DER GÅR HELE VEJEN?

Jeg tror at Rudi García og Marseille kan gå hele vejen og vinde dette års Europa League, fordi de har spillet godt Ligue 1, og ligger på en flot 3. plads med 4 point op til Monaco på 2. pladsen og med 5 point ned til Lyon på 4. pladsen, og nu når de har en chance for at spille sig op på 2. pladsen som giver Champions League deltagelse i næste sæson, og det kan være det der gør at Marseille måske ikke vinder Europa League, da de har en lidt nemmere vej til Champions League gennem Ligue 1. Men igen mulighed for en pokal er altså noget af en motivation at få, så mon ikke om de går efter at vinde Europa League. Og derfor er de min 3. favorit til at løfte pokalen i Lyon.


HVORFOR KAN Simone Inzaghi OG Lazio VÆRE DET ENE HOLD, DER GÅR HELE VEJEN?

Jeg tror at Simone Inzaghi og Lazio kan gå hele vejen og vinde dette års Europa League, fordi de har spillet fremragende i Europa League, hvor de i gruppespillet vandt 4 ud af 6 kampe, blandt andet med deres 1-3 sejr på udebane mod et stærkt Nice hold og med de 4 sejrer sluttede de på 1. pladsen i Europa Leagues gruppe k. Og de fortsatte deres gode spil i første knald eller fald kamp mod Steaua București fra Rumænien som de i første kamp taber 1-0 til på udebane, men bankede dem så med 5-1 på hjemmebane i Rom. Og spillede sig videre til 1/8-finalen mod Dynamo Kiev som de spillede 2-2 med på hjemmebane, men vandt flot 2-0 på udebane i Ukraine. Så efter deres resultater i Europa League, er Lazio derfor min favorit nr.4 til at vinde turneringen. Også fordi de har spillet flot i Serie A hvor de ligger på en flot 4. plads med 3 point op til Roma på 3. pladsen, men med Inter lige i hælende som er 1 ponit efter Lazio, og Inter har en kamp i hånden, så Lazio har stadig masser at se til da de rigtig gerne vil holde deres top 4 placering da en 4. plads giver Champions League adgang. Og det kan gøre at de fokuserer en del på Serie A stadigvæk. Og det derfor kan gøre at de ikke vinder Europa League.


Det bliver spændende at følge alle 4 hold i deres kvartfinaler, og de 4 kvartfinalerne blev:

About the author

Daniel Egeberg

View all posts
Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *