Manchester United videre i FA Cuppen

Efter det skuffende exit i Champions League i tirsdags, Spillede Manchester United sig i semifinalen i Fa cuppen her til aften


Manchester United har her til aften spillet sig videre til semifinalen i FA Cuppen efter sejr over Brigthon hjemme på Old Trafford.

Manchester United ville her til aften have revanche for deres skuffende exit i Champions League, som Sevilla slog dem ud af. Og den revanche skulle de have mod Brighton i FA Cuppen her til aften på hjemmebanen Old Trafford. Mourinho lod nogle af stamspillerne som Paul Pogba, Alexis Sanchez, Ashley Young, og Marcus Rashford starte kampen på bænken, til gengæld fik blandt Luke Shaw chance fra start.

Hjemmeholdet fra Manchester dominerede største delen af 1. halvleg, trods det fik Brigthon dog lidt chancer, og deres bedste mulighed blev reddet af en godt spillende Romero i United målet. 9-10 minutter før halvegen fik Manchester United deres bedste chance, hvilket var så god en chance, at Romelu Lukaku omsatte det til mål, efter at Nemanja Matic lavede et fremragende indlæg, til den bagerste stolpe, hvor Lukaku stod og kunne heade bolden i nettet til pause stilling 1-0 til hjemmeholdet.

Efter halvlegen kom Brighton ud som et helt andet hold, og skabte et par chancer i starten, men de manglede lige den sidste skarphed foran målet, hvor der dog også stod en Romero der stod en fin kamp for hjemmeholdet. Efter Brigthons flotte start på 2. halvleg faldt de igen i niveau, hvilket gjorde at United igen begyndte at dominere kampen lidt, og efter en lidt mere kedelig halvleg end 1. halvleg, fik United et frispark som blev sendt ind i feltet, og igen røg bolden helt over til bagerste stolpe, men denne gang var det Nemanja Matic tur til at heade bolden i nettet til slutresultatet 2-0.

Og dermed fik hjemmeholdet revanche for deres Champions League exit, og Manchester United er klar til semifinalen i FA Cuppen.

About the author

Daniel Egeberg

View all posts
Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *