UEFA har ændringer på vej til deres europæiske turneringer

Uefa kommer med flere nye regler i deres europæiske turneringer fra næste sæson.


I de europæiske klubturneringer, Champions League og Europa League, får holdene fra næste sæson, muligheden for at lave en 4. indskiftning, men først fra 1/8-finalen og frem til den helt store finale.

Den 4. indskiftning må dog kun bruges i en eventuel forlænget spilletid, skriver UEFA på sin hjemmeside.

Men denne ændring er ikke den eneste, der bliver indført flere regler fra næste sæson. Champions League kampene der før blev fløjtet igang kl.20.45 bliver lavet om til at starte kl.21.00. Men på hver spilledag i gruppespillet vil 2 kampe blive sat til at begynde kl.18.55.

En af reglerne er også at truppen bliver hævet fra 18 spillere til 23 spillere, men det gælder dog kun, til finalen i Champions League og Europa League.

Og til sidst kan klubberne tilføje 3 nye spillere til deres europæiske trupper i januar, som betyder at en spiller ikke vil være spærret i fx Champions League, selv om spilleren har spillet i samme turnering, for en anden klub tidligere i samme sæson.

 

About the author

Daniel Egeberg

View all posts
Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *