Cristiano Ronaldo’s store aften i Torino

Cristiano Ronaldo og Real Madrid vandt i går aftes 3-0 på udebane mod Juventus i 1. kvartfinale i Champions League


Real Madrid var 1 niveau over Juventus i gårsdagens kamp i Torino, og vandt kampen overbevisende 3-0, på 2 mål af Cristiano Ronaldo og 1 mål af Marcelo.

Cristiano Ronaldo især var på et andet niveau end de andre i dag, hvilket han vidste ved at score til 1-0, og især hans fremragende mål til 2-0 på saksespark, hvilket var et af de bedste mål jeg nogensinde har set. Målet var så godt at største delen af Allianz Stadium rejse sig og klappede af verdens bedste fodboldspiller og man kunne se at han blev lidt rørt over at Juventus fansene klappede af ham, hvilket han viste han var glad for, ved at bukke ud til Juventus fansene for at sige tak. Og når selv modstander holdets fans klapper af et mål, så er det altså et meget flot mål. Og det må man sige at Cristiano’s mål var.

Og man må sige at både Cristiano Ronaldo og Real Madrid bare var 1 niveau over Juventus i gårsdagens kamp, og efter 2-0 målet og det røde kort til Juventuses Paulo Dybala var det ovre for Juventus, som ikke kunne gøre noget og 5-6 minutter senere scorede Marcelo til 3-0, og efter det lignede det et Juventus hold der havde givet op og kampen sluttede 3-0 til et stærkt Real Madrid hold.

Og med en 3-0 sejr på udebane er Real Madrid meget sikre på at komme i Champions League semifinalen, for det ser svært ud for Juventus som i næste uge skal til en tur, til en af de stærkeste hjemmebaner i europa, nemlig Estadio Santiago Bernabeu i Madrid, og scorer Real Madrid fx til 1-0 så er Juventus 100% færdige, for så skal de vinde kampen 4-1 på udebane mod det bedste hold i Champions League de sidste 2 sæsoner.

Så meget skal gå galt, hvis ikke det er Real Madrid der står i en Champions League semifinale, efter næste uges returkamp i Madrid.

About the author

Daniel Egeberg

View all posts
Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *