Liverpool bankede Manchester City på Anfield her til aften

Manchester City blev her til aften banket tæt på exit i dette års Champions League


Liverpool bankede Manchester City på Anfield her til aften med 3-0 i 1. Champions League kvartfinale, et resultat der må siges at være lidt overraskende, nu når Manchester City har været så suværene i Premier League i denne sæson.

Liverpool startede kampen bedst og havde faktisk hele 1. halvleg, og det lignede et Manchester City hold, der mentalt ikke var til stede på Anfield. Jeg ved godt at Liverpool også spillede en fantastisk 1. halvleg, men Manchester City havde stort set ingenting i 1. halvleg. Og Liverpool kom foran med 1-0 efter 12 minutter, efter et i mine øjne, et lille forsvars kiks i Manchester Citys forsvar, og Roberto Firmino kunne prikke bolden over til Mohamed Salah, der efter en tæmning, kunne gøre det til 1-0 til hjemmeholdet som chokkede Manchester klubben. 8 minutter efter scorede Alex Oxlade-Chamberlain på et flot langskud lige ude foran feltet, det fik Anfield til at eksploderer endnu mere. Og 11 minutter efter 2-0 målet, var det blevet Sadio Manés tur til at komme på måltavlen som scorede til slutresultatet 3-0, som Jürgen Klopp blev rigtig glad for og som gav Liverpool et rigtigt godt udgangspunkt til næste uges returkamp i Manchester.

Men selvom Liverpool nu er foran 3-0, skal de i næste uge spille returkamp på udebane på Etihad Stadium i Manchester, og man skal aldrig sige aldrig, Manchester City har i mine øjne stadigvæk en chance, men der skal ske mirakler for Manchester Citys side, hvis de skal gå videre til semifinalen i Champions League. Men igen man skal aldrig sige aldrig, FC Barcelona gjorde det umulige i sidste sæson da de slog Paris Saint-Germain efter at have tabt 4-0 på udebane i Paris, men vandt på hjemmebane 6-1, og spillede sig i kvartfinalen med samlet 6-5, så det er ikke umuligt for Manchester City. Men aftens 3-0 nederlag, er næppe et resultat Pep Guardiola kan være tilfreds med.

Så det bliver en rigtig spændende kamp i næste uge i Manchester, for hvad vil Liverpool gøre, nu når de er så meget foran, vil de stille sig ned eller vil de gå benhårdt efter 1 udebane mål, som vil gøre det endnu sværere for Manchester City. Og hvad vil Manchester City gøre, vil de være stadig være helt nede over 1. kamps resultet, eller vil de være tændte på at gå ud og give Liverpool deres egen medicin. Det bliver spændende at se kampen, jeg tror det bliver en vild kamp.

 

About the author

Daniel Egeberg

View all posts
Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *