Manchester Citys guldfest ødelagt af Manchester United

Manchester United ødelagde her til aften Manchester Citys guldfest på Etihad Stadium


Her til aften var der Manchester derby på Etihad Stadium mellem Manchester City og Manchester United, og det var et City hold der her til aften kunne sikre sig det engelske mesterskab foran deres rivaler fra United, som ville gøre alt for at deres rival ikke skulle løfte Premier League trofæet foran dem.

Til dagens opgør sparede Pep Guardiola, hans belgiske stjerne Kevin De Bruyne, til næste uges Champions League kvartfinale returopgør i Liverpool. Til trods for Kevin De Bruyne blev sparet, var det City der sad på hele 1. halvleg, og spillede United ud af Etihad, og efter 25 minutter bragte Vincent Kompany på et flot hovedstød City foran med 1-0, og 5-6 minutter senere kom de også på 2-0 på mål at tyske Ilkay Gündogan. 2-0 var også resultatet til halvlegen, men hjemmeholdet kunne sagtens have scoret flere mål, for United var slet ikke til stede i 1. halvleg.

Fra 2. halvlegs start lignede det at United ville fortsætte deres, ja dicideret dårlige spil fra 1. halvleg, men efter 8 minutter af 2. halvleg scorede Paul Pogba til 2-1, og inden Uniteds fans havde fået armene ned scorede Paul Pogba igen 2 minutter efter til 2-2, hvilket fik hele Etihad til at være stille, undtagen de medrejsende fra United. Efter 2-2 målet kunne man næsten ikke høre andet end udeholdets fans, som forståligt nok var meget glade for Uniteds gode start på 2. halvleg. Med 20 minutter igen dukkede Chris Smalling op efter et frispark fra Alexis Sanchez, som blev sendt ind i feltet, hvor Chris Smalling kunne med en flot inderside flugte bolden i mål til 2-3, og så var stemingen på Etihad HELT væk, og man kunne kun høre udeholdets fans.

Lidt efter 2-3 målet, nedlagde Ashley Young hjemmeholdets angriber Sergio Agüero i feltet, men der blev ikke fløjtet for straffespark, hvilket der skulle være, da Ashley Young rammer Sergio Agüero og ikke bolden. Da der var 10 minutter tilbage af kampen, begyndte folk simpelthen at forlade Etihad Stadium, da de godt kunne se at guldfesten ikke blev til noget her til aften. Men 2 minutter før tid var Sergio Agüero meget tæt på at udligne til 3-3, men De Gea lavede en vild redning på Agüeros hovedstød tæt på mål. På hjørnesparket lige efter rettede Raheem Sterling bolden af som røg på stolpen, hvilket reddede United, som vandt kampen med 2-3 på udenbane på Etihad Stadium og dermed ødelagde Citys guldfest.

About the author

Daniel Egeberg

View all posts
Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *