DBU Pokalsemifinale på Brøndby Stadion

I aften spiller Brøndby Dbu pokalsemifinale mod midtjylland på brøndby stadion


Brøndby møder her til aften deres guldduelanter fra Midtjylland i DBU Pokalsemifinalen på Brøndby Stadion.

Brøndby har vundet de 3 kampe der er blevet spillet mellem dem og Midtjylland i denne sæson.

Første kamp på Brøndby Stadion d.16 juli 2017 endte 4-0 til Brøndby, som udspillede Midtjylland dengang.

Anden kamp på MCH Arena d.1 marts 2018 endte 0-1 til Brøndby, som igen spillede en flot kamp mod et noget andet Midtjylland hold end det hold der tabte 4-0 på Brøndby Stadion, denne gang var det et Midtjylland hold der gav noget mere modstand, hvilket gjorde at de “kun” tabte 0-1.

3 kamp på MCH Arena d.19 april endte 2-3 til Brøndby, denne gang startede Brøndby med at ligne et hold der slet ikke var mødt psykisk, men kun fysisk, de kom bagud 1-0 efter 14 minutter og 3 minutter efter var de bagud 2-0, og så tænkte man at nu vinder Midtjylland den her kamp, men efter 28 minutter tænkte Brøndbys Kamil Wilczek at man skal tror om og scorede til 2-1, efter halvlegen ramte Midtjylland både stolpen og overlæggeren indenfor 3 minutter. Og langt hen af vejen lignede det at Midtjylland ville vinde kampen, men efter 80 minutter scorede Wilczek endnu engang og så stod det 2-2 og 4 minutter senere fik Anthony Jung bolden på kanten af feltet efter et hjørnespark og han tæmmede bolden med brystet og lod bolden ramme jorden 1 gang og så smadrede han bolden i nettet til slutresultatet 2-3 som gav Brøndby deres 3 sejr over Midtjylland i denne sæson.

På nuværende tidspunkt er Brøndby 5 point foran Midtjylland i kæmpen om DM guldet, som ikke er så vigtigt i morgen da det gælder semifinalen i pokalturneringen, men det betyder at det er et Brøndby hold der har masser af selvtillid. Så det bliver spændende at følge kampen på Brøndby Stadion her i aften.

Kampen bliver spillet på Brøndby Stadion Torsdag d.26 april klokken 18.30 og dommeren er Mads-Kristoffer Kristoffersen og kampen bliver også vist på TV3+.

 

About the author

Daniel Egeberg

View all posts
Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *