Sådan endte guldbraget på Brøndby Stadion

I går aftes åbnede FC Midtjylland guldkampen op med sejr på ude på Brøndby STADION


Brøndby tabte 0-1 til FC Midtjylland i går aftes på Brøndby Stadion efter 27 ligakampe i træk uden at tabe. Og med 2 kampe tilbage i sæsonen har begge hold 79 point, men Brøndby har dog en bedre målscorer.

Brøndbys fans drømmer om igen at vinde det mesterskabe, som de ikke har vundet siden det seneste i 2005. Men deres store drøm fik en kæmpe mavepuster, efter Brøndby mandag aften tabte 0-1 hjemme til FC Midtjylland.

Men Brøndby fører trods 0-1 nederlaget stadig Superligaen med 79 point efter 34 kampe, men Midtjylland har nu også samme antal point med 2 kampe tilbage i sæsonen. Brøndby ligger nr.1 fordi de har en bedre målscore end Midtjylland på hele 7 mål, så mesterskabet ligger stadig lidt til Brøndby, som skal sørge for at vinde de 2 sidste kampe, hvis de skal løfte mesterskabs pokalen hjemme på Brøndby Stadion efter kampen mod AaB d.21 maj.

Det var et meget nervepirrende opgør på Brøndby Stadion i går aftes. Som bød på en masse hårde nærkampe og dueller helt fra start af, i en kamp hvor der blev spillet meget fysisk, så der var ikke meget plads at spille på.

Og det fysiske spil gjorde at der ikke var nogen chancer i de første 30 minutter, inden at der begyndte at komme chancer, som gjorde at de 25.848 tilskuere, der lavede en fantastisk kulisse, kunne se at de var taget til fodbold kamp, og ikke et brydekamp.

Til at begynde med, var Midtjylland farligst. Første chance faldt til Frank Onyeka på hovedstød, men han var uden skarphed foran mål. Midtjyllands anfører Jakob Poulsen havde den bedste chance i 1. halvleg, da han var tæt på med et flot langskyd på stolpen.

Holdene kunne gå til halvleg med 0-0, efter at Brøndbys Paulus Arajuuri og Kamil Wilczek havde store chancer, men de var heller ikke skarpe foran målet.

Efter halvlegen fortsatte det fysiske spil, og efter 55 minutter begyndte begge hold at spille mere fodbold. Og 5 minutter efter fik Midtlylland angriberen Paul Onuachu bolden i feltet og prøvede at sparke bolden ovre ved højre stolpen, men ramte bolden dårligt, og derfor intet mål.

Lige i de minutter var Brøndby sat meget under pres, og Midtlyllands Jakob Poulsen og Alexander Munksgaard smadrede bolden mod mål, dog uden held. Og derfor råbte Brøndbys træner Alexander Zorniger ud til sine spillere, at de skulle få ro på spillet, for Zorniger var nok tilfreds med 1 point, set ud fra kampens synspunkt.

Brøndbys Hany Mukhtar fik en stor chance kort efter, men brændte, og Brøndby fandt aldrig roen. Og Midtjylland fik kampen over på deres side, og Midtjyllands Bubacarr Sanneh kunne efter 83 minutter heade sejrsmålet til 0-1 ind og dermed lukkede han Midtjylland ind i guldkampen.

Midtjylland skal på fredag en tur på en igen svær udebane i Telia Parken, hvor de møder FC København, hvilket bliver en spændende kamp, for Midtjylland må ikke tabe hvis de vil hænge på i guldkampen og det samme må FC København heller ikke, hvis de vil holde liv i kampen om 3. pladsen. Så det bliver et brag af en kamp, hvor Brøndby skal håbe på en, for en sjælden gangs skyld FC København sejr.

Og netop Brøndby skal en tur til Horsens, og spille mod AC Horsens, som kun har æren og spille for, men derfor bliver det stadig en svær kamp for Brøndby, hvis de ikke er 100% klar. For Horsens vil spille med alt hvad de har, det er jo trods alt Bo Henriksen der træner dem, og han giver altid alt hvad han har.

About the author

Daniel Egeberg

View all posts
Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *