Indsæt Instagramfeeds | blogplatform for fodboldfans

Log in

Husk mig

Indsæt Instagramfeeds

At indsætte en Instagram feed på sin blog kan være en god måde at få flere læsere til at følge din Instagram profil og samtidig give dem en visuel forsmag på hvad der sker på din profil på nuværende tidspunkt. Det er muligt selv at bestemme antallet af billeder der vises på din blog, hvor det vises og hvilken Instagram konto det er du ønsker at vise. Ønsker du at have en selvstændig Instagram profil koblet op til din blog, opretter du blot denne selvstændigt på Instagram og kobler den op med Instagram feed plug-in’et her for at vise denne på din blog. Nedenstående video er en guide udviklet af folkene bag plug-in’et der viser hvordan du i løbet af få minutter indsætter en Instagram feed på din blog.

Videoguide til opsætning af Instagram feed

Værd klar over at ovenstående video er lavet til Pro versionen og at den version der er tilgængelig for dig er Gratis versionen, men processen er den samme for begge versioner, dermed kan du sagtens anvende guiden til at konfigurere plugin’et og implementere dit ønskede Instagram feed ind på din blog.

Som du kan se i videoen anvender dette plugin shortcodes, hvilket gør det super nemt for dig at indsætte din feed i både indlæg, sider og widgets. Ønsker du at indsætte din feed i for eksempel din sidebar, opretter du blot en tekst widget og indsætter din instagram shortcode i tekstfeltet, som på billedet nedenfor. Eksemplet på en Instagram feed indsat på denne måde, ses blandt andet på forsiden af Footbloggers.dk.

Step 1.

widget tekst insta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Step 2. 

widget tekst insta2

Udvalgte indlæg fra den seneste uge

Der er ingen indlæg at vise.