Inspiration til din blog | blogplatform for fodboldfans

Log in

Husk mig

Brug for inspiration til din blog?

Når man blogger er der ingen retteliste i forhold til design og indhold, derfor skal nedenstående udelukkende ses som inspiration, der måske kan hjælpe dig på vej. God blogging!!

Betting og spiltips

Har du interesse i betting, så start en blog om det eller byg et community af andre spilinteresserede, så i sammen kan hjælpe hinanden til store gevinster. Opret eventuelt en tilhørende facebook gruppe så i kan connecte med så mange som muligt og udbrede jeres kendskabsgrad.

Klub, liga eller turnerings snak

Brænder du som fan for en bestemt klub, liga eller turnering, så start en blog om det og del dit indhold med andre fans. Sammen kan i dele insidertips, videomateriale, memes , planlægge ture på station og så videre.

Egen serie klub

Får din lokale serieklub ikke nok opmærksomhed i medierne? Så start en blog med billeder, videoer, kampreferater, spiller/træner interviews og meget mere.

Anmeldelse og test af udstyr

Man skal aldrig gå ned på fodboldudstyr. Er du af samme holdning er det måske en ide at starte en blog hvor du tester og anmelder støvler, skinner, bolde eller andet udstyr.

Vlogging

Har du vanvittige fodboldskills andre burde se eller er du kongen af crossbar challenge? Så smid dine videoer på en blog så andre kan se det og grine/græde over dine og dine venner præstationer.

Spillerprofiler

Hvis du følger bestemte spillere i udlandet eller i den danske liga, kan du starte en fanside for den enkelte spiller eller flere forskellige af dine yndlings spillere på samme tid.

Aktuelle nyheder

Producer dit eget indhold af nyheder eller del andres nyheder via din blog.

Taktik og trænings metoder

Del dine taktik og trænings metoder med andre spillere og trænere. I den daglige træning er det altid fedt at kunne hente inspiration fra andre, for at opnå variation i sin træning.

Egen karriereprofil

Fremvis egne skills og gør dig interessant for klubber, så du kan forfølge dine drømme om at spille på et højere niveau.

Gossip

Zlatan på en klub i Ibiza, Ronaldo’s ny danske flirt eller Beckhams nye underbukser fra HOGM. Spillernes lønninger gør at de fleste lever en jetset livsstil der følges tæt af mange forskellige medier, som sagtens kan fungere som indhold på en blog.

Fifa og Football manager community

Byg et Fifa community eller Football manager community med dine venner og andre spillere. Spil kampe, del stats, arranger turneringer og del ud af dine spiltips.

Udvalgte indlæg fra den seneste uge

Der er ingen indlæg at vise.