Juventus – En italiensk magtfaktor

Da Juve i sin tid blev impliceret i Calciopoli-skandalen var de dengang en kæmpe magtfaktor både i Italien såvel som i Europa – de var frygtet blandt modstandere. Der kom tvangsnedrykningen til Serie B som samtidig medførte en spillerflugt af de store. Spillere som Zlatan Ibrahimovic, Gianluca Zambrotta, Lillian Thuram forlod nemlig klubben, da de ikke agtede at slå deres folder i… Read more »

Paul “Pogboom” Pogba – Verdens bedste midtbanespiller?

Da Paul Pogba i sin tid skiftede fra Manchester United til Juventus, på en fri transfer vel og mærke, var der ikke mange mennesker der kendte ham, men det skulle hele verdenen dog hurtigt kom me til. Paul Labile Pogba fin sin fodboldopvækst i Le Havre i Frankrig, men tilbage i 2009 annoncerede han, at han drog til Manchester, hvor Sir… Read more »

Italien til EM 2016

      Ingen kommentarer til Italien til EM 2016

Så er det ved at være tid til at kigge på hvordan Italiens chancer til EM 2016 ser ud. De azur-blå klædte italienere har igennem tiden kun vundet ét europamesterskab, tilbage i 1968, hvor de blandt andet havde legenden Dino Zoff på kassen og siden da, har de kun kunne tilkæmpe sig 2 sølvmedaljer (den seneste var i 2012), men… Read more »