Opret en konto | blogplatform for fodboldfans

Log in

Husk mig

Opret en konto

Det er let at registrere sig på denne side. Bare udfyld felterne nedenfor, og så vil vi få en ny konto oprettet til dig på ingen tid.

Kontodetaljer

Blog detaljer

http://footbloggers.dk/
Privatliv: Jeg vil gerne have, at mit websted vises i søgemaskiner og i offentlige lister omkring dette netværk.

Select a template

*Du bedes venligst læse betingelserne igennem før du bruger hjemmesiden. Ved at anvende hjemmesiden Footbloggers.dk accepterer du at du er enig i betingelserne. Hvis du ikke er enig i betingelser bedes du lade være med at anvende hjemmesiden. Footbloggers.dk kan til enhver tid revidere disse betingelser ved at opdatere denne tekst. Sådanne ændringer vil være bindende for dig som bruger. Derfor bør du regelmæssigt gennemgå vores gældende betingelser.


Særlige regler for brugerbaserede sider 

Du er som blogger ansvarlig for, at dine indlæg er i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning, herunder at dine indlæg ikke krænker tredjemands rettigheder. Dette kunne for eksempel være ophavsret til tekst, billeder og video.


Oprettelse og registrering af brugerkonto

Alle kan oprette sig som bruger af og blogger på Footbloggers.dk. Som bruger og blogger accepterer du at have ansvaret for alle handlinger på sitet, som foretages i dit brugernavn. Som udbyder forbeholder vi os ret til at stoppe din brugeradgang på ethvert tidspunkt og med enhver begrundelse, hvis vi føler at dette er nødvendigt.


Indhold skabt af brugerne

Som bruger og blogger er du ansvarlige for alt det indhold du uploader på Footbloggers.dk. Ved at levere indhold forpligter du dig til at tage et ansvar for dit indhold og holde Footbloggers.dk skadesløs.


Redigering og censur af indhold

Der skabes og offentliggøres store mængder af indhold dagligt, derfor er det umuligt for os som udbyder at overvåge alle aktiviteter. Vi kan dermed ikke kontrollere alt og er ikke ansvarlige for det indhold som brugerne leverer. Dermed kan du som bruger blive udsat for indhold, som du finder anstødeligt eller kritisabelt. Derfor er det vigtigt at du anerkender, at vi som udbyder ikke forhåndsgodkender brugernes indhold, men at vi har retten til uden nærmere begrundelse at fjerne enhver form for indhold, som offentliggøres via den besøgte hjemmeside, hvis det er i modstrid med ånden i eller ordlyden af de her nævnte betingelser. Ved at uploade indhold til Footbloggers.dk overdrager du rettigheder til hjemmesiden og indestår samtidig at:

  • Du har alle nødvendige rettigheder til det materiale, du leverer, og retten til at bruge det som beskrevet i disse betingelser.
  • Alle informationer du leverer er sande, nøjagtige, aktuelle og fyldestgørende, samt ikke overtræder disse beskrevne betingelser.
  • Offentliggørelsen af indholdet ikke vil være til skade for nogen person eller gruppe.

 

For alle informationer og alt materiale, du leverer til den besøgte hjemmeside gælder, at du leverer det vederlagsfrit og til fri brug for Footblogger.dk. Som udbyder kan vi sammen med vores samarbejdspartnere uden at spørge om din tilladelse henvise til og omtale dit indhold i vores andre medier, på tværs af vores titler og i andre formater. Ønsker vi, at bringe selve dit indhold/materiale på andre medier, sites og tjenester må vi også dette.

Footbloggers.dk har som virksomhed ret til at bruge alt hvad du overfører eller fremsender til ethvert formål. Footbloggers.dk må som virksomhed desuden anvende alle ideer, koncepter, teknikker og knowhow i det indhold du har uploadet på hjemmesiden til et hvert givent formål. Om dette så skulle være udvikling, produktion og markedsføring af produkter.

Enhver form for kommunikation eller materiale, som du sender til hjemmesiden via e-mail eller på anden måde som for eksempel data, kommentarer, spørgsmål, forslag eller lignende, vil ikke blive behandlet som værende fortroligt eller som værende ophavsretligt beskyttet.


Regler for indholdet

Ved at acceptere betingelserne accepterer at du aldrig må uploade, e-maile eller på anden måde levere indhold som er ulovligt, skadeligt, truende, chikanerende, nedsættende, ærekrænkende, injurierende, pornografisk, eller som krænker en andens privatliv eller på nogen måde skader mindreårige. Du accepterer også at du ikke må levere indhold som krænker, fornedrer, intimiderer eller er hadefuldt over for individer eller grupper af individer på baggrund af deres religion, køn, seksuelle orientering, race, etnicitet, alder eller handicap og som foregiver at være fra en anden person eller gruppe end dig selv. Dette må heller ikke udføres på et falsk grundlag som angiver eller antyder din relation til en anden person eller gruppe, som indeholder personlige eller identificerende oplysninger om en anden person uden dennes udtrykkelige tilladelse, som er usandt, vildledende, bedragerisk, misinformerende eller er et forsøg på under falske forudsætninger at lokke læsere ind på andre hjemmesider som krænker et patent, varemærke, forretningshemmelighed, copyright eller anden rettighed, eller som du ikke har lovgivningsmæssig eller kontraktlig ret til at offentliggøre.

Det indhold du uploader må heller ikke ideholde annoncer eller anden form for markedsføring, herunder links til andre web-tjenester med henblik på at henvise brugere hertil, junk mail, spam, kædebreve, pyramidespil eller uopfordrede reklamer som udgør eller indeholder nogen form for annoncering eller kundehvervning, hvis indholdet offentliggøres på den besøgte hjemmeside, som ikke er beregnet til netop det formål, eller hvis indholdet er e-mailes til brugere af den besøgte hjemmeside, som har frabedt sig at blive kontaktet om andre tjenester, produkter eller kommercielle interesser som indeholder links til kommercielle tjenester eller hjemmesider, hvor det ikke udtrykkeligt er tilladt som annoncerer for enhver ulovlig tjeneste eller for ethvert produkt, som det ved lov er forbudt at sælge og som indeholder virus eller anden computer-kode, filer eller programmer, som har til formål at afbryde, ødelægge eller begrænse brugen af computer-software, hardware eller telekommunikationsudstyr med en overdreven mængde af meddelelser der forstyrrer den normale strøm af kommunikation på den besøgte hjemmeside eller på anden måde hæmmer andre brugeres mulighed for at anvende denne web-tjeneste, eller som udnytter vildledende e-mailadresser, fordrejede overskrifter eller andre lignende manipulationer til at skjule den virkelige oprindelse af dette indhold

Desuden forpligter du dig til IKKE at kontakte nogen, som har bedt om ikke at blive kontaktet forfølge eller på anden måde genere andre indsamle personlige oplysninger om andre med henblik på kommercielle eller ulovlige formål bruge automatiske metoder, inclusive scripts, spiders, robotter, crawlere, værktøjer til data mining eller lignende til at downloade data fra eller uploade data til den besøgte hjemmeside uploade irrelevant indhold, gentage upload af det samme eller lignende indhold eller på anden måde belaste vores infrastruktur med urimelige eller uforholdsmæssigt store datamængder forsøge at opnå uautoriseret adgang til vores system eller netværk, eller deltage i enhver aktivitet, som søger at forstyrre, forringe eller belaste vores tjenester

Vi gør opmærksom på, at det følger af ophavsretsloven, at det kun er tilladt at citere en offentliggjort tekst el.lign., hvis dette sker ” i overensstemmelse med god skik og i det omfang, som betinges af formålet”. Du må derfor bl.a. ikke kopiere andres materiale ind i dit indlæg.


Ophavsretlig beskyttelse

Du bør antage, at alt, hvad du ser eller læser på den besøgte hjemmeside, er beskyttet af ophavsret, medmindre andet er angivet. Indholdet på hjemmesiden må bruges i henhold til disse betingelser.

Footbloggers.dk er ikke ansvarlig for indholdet på eller tilgængeligheden af websites, som den besøgte hjemmeside linker eller henviser til. Dette gør sig også gældende for annoncer. Billederne og tekst tilhører enten Footbloggers.dk eller bruges med tilladelse. Du må ikke bruge disse billeder, medmindre andet udtrykkeligt fremgår. Enhver uberettiget brug af billeder og tekst kan krænke ophavsretslovgivning. Footbloggers.dk garanterer ikke for, at indholdet på hjemmesiden er korrekt. Footbloggers.dk påtager sig intet erstatningsansvar for fejl og udeladelser i indholdet på den besøgte hjemmeside.

Brugen af den besøgte hjemmeside sker på egen risiko. Hverken Footbloggers.dk eller andre, som er involveret i at designe, fremstille eller publicere hjemmesiden, er ansvarlige for direkte, indirekte, hændelige eller følge skader, der måtte opstå som følge af din adgang til eller brug af hjemmesiden. Footbloggers.dk kan således ikke blive erstatningsansvarlige for evt. skader, som følge af din adgang til eller brug af hjemmesiden. Footbloggers.dk er som virksomhed heller ikke ansvarlig for, og påtager sig ikke erstatningspligt for, skader eller virus, der inficerer dit computerudstyr eller anden ejendom på grund af din adgang til, brug af hjemmesiden. Det samme gælder for din eventuelle downloading af tekst, billeder, materiale, data, video eller lyde fra hjemmesiden.

Footbloggers.dk er ikke ansvarlig for indholdet af disse linkede hjemmesider eller andre hjemmesider. Hvis du ønsker at besøge hjemmesider, der er linket til fra denne hjemmeside eller andre hjemmesider sker dette på dit eget ansvar. Dette gør sig også gældende for annoncer.

Footbloggers.dk fralægger sig enhver udtrykkelig eller underforstået garanti for så vidt angår korrektheden, lovligheden, pålideligheden eller gyldigheden af ethvert indhold af andre hjemmesider. Footbloggers.dk fralægger sig desuden ethvert ansvar for tab, skade, krav, erstatningsansvar af enhver art som resultat af tredjemands hjemmesider eller indholdet deraf, som er direkte eller indirekte tilgængelig via besøgte hjemmeside