Start din fodbold blog her | blogplatform for fodboldfans

Log in

Husk mig

Start din fodbold blog her

Bliv en del af holdet.

Hos Footbloggers findes der to typer af blogs

Basis bloggen der er GRATIS for alle og som indeholder en basis-pakke af de mest nødvendige redskaber til at starte en fodbold blog. Tryk her og se eksempel på en basis blog

Premium bloggen der koster 39,- pr. måned og som ud over de mest nødvendige redskaber giver en lang række ekstra og mere avancerede muligheder til din fodbold blog. Tryk her og se eksempel på en premium blog

Læs mere om hvad det vil sige at opgradere til Premium blogger!    

Bliv en del af holdet.

Sådan opretter du din egen fodbold blog

Step by Step guide

⇒ Videoguide – Udfyld tilmeldings formularen

  1. Start med at trykke på ”Opret blog”.
  2. Nu kan du skrive dit navn og vælge det brugernavn du ønsker på din fodbold blog på footbloggers.dk.
  3. Derefter skal du vælge adgangskoden til din fodbold blog, og hvilken e-mail du vil bruge til at aktivere din blog.
  4. Vælg herefter din blogs URL og sidetitel. Det er vigtigt at du vælger en URL du er glad for, da det er her at din fodbold blog altid kan findes. Husk kun at bruge små bogstaver og ingen specieltegn i din fodbold blogs URL.
  5. Efter at du har valg din fodbold blogs URL og sidetitel skal du trykke på ”Udfør tilmelding”. Så snart at du har udført tilmeldingen modtager du en e-mail, hvor du kan aktivere din fodbold blog.

Bliv en del af holdet.

Kom godt i gang med din fodbold blog. Anvend vores videotutorials!

 Lær kontrolpanelet og adminbaren at kende på din blog

Footbloggers.dk anvender WordPress som er verdens førende CMS system. For at komme bedst muligt i gang med din fodbold blog har vi udarbejdet en tutorial video der lærer dig de vigtigste funktioner i kontrolpanelet og adminbaren at kende.

 Skriv dit første indlæg

Så snart at du har oprettet din blog og lært de vigtigste funktionaliteter at kende, er det tid til at skrive dit første indlæg. Denne tutorial lærer dig hvordan du opretter et indlæg, indsætter billeder, video, tags og meget mere.

⇒ Tilpas designet på din fodbold blog

Lær at tilpasse designet på din blog ved at anvende WordPress funktionen “tilpas”. Funktionen gør at du kan se dine design og funktionalitets ændringer imens du foretager dem, uden at skulle gemme først.

Hvad kan jeg skrive om på min blog?

Det fede ved at være fodbold blogger er at du selv er redaktør. Du vælger selv dine emner til din blog, så det er kun fantasien der sætter grænser for indholdet. Skulle du mangle inspiration til at komme i gang med din blog, så har vi lavet en liste over blog og indlægs emner, der forhåbentligt kan give dig lidt inspiration til din egen blog.

Find inspiration til din blog

Bliv en del af holdet.

Udvalgte indlæg fra den seneste uge

Der er ingen indlæg at vise.