Hvem løber med topscorertitlen?


På baggrund af en gennemgang af de forskellige grupper og potentielle topscorere, vil jeg vurdere Ronaldo som den største favorit til topscorertitlen også selvom Portugal formentlig ikke vinder turneringen og måske endda kun kommer til kvartfinalen. Den eneste der kan ”stjæle” Ronaldos topscorertitel er Müller. Grunden til at jeg ser Ronaldo som favorit skyldes 3 faktorer: Form, gruppe og talent.


Form

Ronaldo har haft en udemærket sæson i Real Madrid hvor specielt afslutningen af sæsonen bød på masser af mål og en CL titel. Ud over det bød han ind med 2 mål i Portugals sidste testkamp, dog på en billig baggrund imod upåagtede Estland der blev kørt over med 7-0. Vigtigst af alt viste kampen at Ronaldo på trods af en lang sæson ikke døjer med større skader, som tilfældet har været mange af de andre slutrunde år. En Ronaldo i form bliver gift for hold som Island og Ungarn.

Gruppe

Portugal er havnet i den måske svageste gruppe i hele turneringen sammen med Island, Ungarn og Østrig og kigger man på de andre potentielle topscorere rundt omkring i de forskellige grupper så som Müller (Polen, Rusland og Ukraine) og Griezmann/Giroud (Albanien, Rumænien og Schweiz), har de væsentligt stærkere modstandere i gruppen der gør at de potentielt ikke kommer til at score så mange mål som Ronaldo i gruppespillet. Så selvom både Tyskland og Frankrig har et bedre hold og har potentiale til at gå længere i turneringen, så er det altså typisk mange mål i gruppespillet der gør at du i sidste ende bliver topscorer i en turnering, hvis altså dit hold samtidig formår at komme til kvart, semi eller finale.

Talent

Sidste argument for at Ronaldo snupper titlen er at han har det suverænt største målscorertalent af de potentielle topscorere i turneringen. Hans målgennemsnit de sidste mange sæsoner taler for sig selv og de senere år er han bare blevet bedre og bedre på landsholdet.


Bettingsidernes favoritter

Skal man tro på bettingsiderne bliver det en kamp imellem Müller, Ronaldo og Giroud der generelt har de laveste odds som topscorere i turneringen. Derefter følger navne som Greizmann Kane, Lewandowski og Morata.

 

Favoritter


Müller: = 8,7 i gennemsnit. Højeste odds =  10 hos  Unibet og 888sport.


Ronaldo = 8,8 i gennemsnit. Højeste odds = 9,0 hos Danske spil, Bet365, Betfair, Nordicbet, Tipico og Betsafe.


Giroud = 9,2 i gennemsnit. Højeste odds = 10 Bet365 og Betfair


Griezmann = 14,1 i gennemsnit. Højeste odds = 17 hos Betfair.


Kane = 14,6 i gennemsnit. Højeste odds = 15 hos  Bet365, Betfair, Nordicbet, Tipico og Betsafe.


Lewandowski = 15,6 i gennemsnit. Højeste odds = 17 hos Bet365, Betfair og Tipico .


Morata = 18,8 i gennemsnit. Højeste odds = 20 hos Tipico og Danske spil.


Lukaku = 19,5 i gennemsnit. Højeste odds = 22 hos 888sport og Unibet.


Gomez = 26,1 i gennemsnit. Højeste odds = 30 hos Tipico.


Underdogs til gamblerne

Zlatan = 32,5 i gennemsnit. Højeste odds = 36 hos Unibet og 888sport.

Mandzukic = 31,8 i gennemsnit. Højeste odds = 40 hos Tipico

Martial = 33,5 i gennemsnit. Højeste odds = 41 hos Bet365 og Unibet.

Aduriz = 36,5 i gennemsnit. Højeste odds = 41 hos Unibet, 888 sport og Betfair.

I ovenstående tages der højde for at oddsene løbende kan have ændret sig hos de forskellige udbydere.

Undertegnet har selvfølgelig selv smidt nogle penge efter Ronaldo til odds 9,0 som topscorer.


Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *