Nye services: billigere fodboldrejser til dig

Du kan nu (endnu nemmere) komme billigt på fodboldrejse til udlandet. VisitFootball.dk har netop lanceret to nye services, som gør det nemmere for dig at finde de billige fodboldrejser.

VisitFootball.dk er en rejseguide og prissammenlignsside for fodboldrejser, siden har fornyligt lanceret to nye services som skal hjælpe dig til endnu nemmere at finde billige fodboldrejser.

Få 3 tilbud på din (drømme) fodboldtur
Den første at de nye services på VisitFootball.dk er til dig, som ikke kunne finde din drømmerejse blandt “standard-rejserne” på siden, eller det kan være hvis du har helt særlige krav til flytider, hotel eller ønsker nogle særlige billetter på stadion. I så fald kan du beskrive hvordan din fodboldrejse skal sammensættes optimalt og derefter modtage tre tilbud på samme fodboldrejse, fra forskellige rejsebureauer.

Fordelene for dig, er at du kan komme på præcis den fodboldtur du ønsker, samtidig har du mulighed for at sammenligne priser fra tre forskellige rejsebureauer og vælge den bedste. Prøv vores service her: 3-tilbud på din fodboldrejse – det er selvfølgelig både 100% gratis og uforpligtende.

Find rejsedeals på fodboldrejser
Hele “deal” markedet har vokset sig stort i Danmark gennem de seneste år og især rejser er populære. Ofte er det rigtig gode tilbud, med store rabatter, som du kan finde på diverse “deal-sites”. Mange er også begyndt at tilbyde fodboldrejser som rejsedeals, og det har vi nu samlet på VisitFootball.dk.

Med forskellige udbydere af rejsedeals og en “jungle” af et marked, kan det være svært at danne sig et overblik over hvor du lige nu i dag, kan få de bedste deals på fodboldrejser. Derfor har vi samlet en række rejsedeals og giver dig overblikket ét sted. Du kan hver dag holde øje med hvilke rejsedeals, der er live hos forskellige udbydere.

Det er især fodboldrejser til FC Barcelona, Real Madrid og de store engelske klubber, der er populære som rejsedeals. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og holde dig opdateret omkring rejsedeals og andre gode tilbud på fodboldrejser. Start her: rejsedeals på fodboldrejser.

Din fodboldrejse skal altid starte på VisitFootball.dk
De to nye tiltag med til at styrke vores mission, om at gøre det nemmere for danskerne at komme på fodboldrejser i udlandet. Vi vil samle alt information og alle fodboldrejser på vores side, så du kun behøver starte ét sted når du skal på fodboldrejse, hvad enten du vil arrangere den selv eller finde de bedste priser på rejser til netop din favoritklub.

Om forfatteren

VisitFootball.dk

Vis alle indlæg
Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *