Hvem skal Barcelona hente?

Synes godt om indlæg

FC Barcelona vandt i sidste sæson The Double, men røg en smule skuffende ud af Champions League til Atlético Madrid. Nu er der så vanen tro rygter om diverse potentielle spillerindkøb, hvor blandt andet Pedro åbner for et muligt skifte tilbage til Catalonien. Her en kort gennemgang af interessante spilleremner til Barcas kommende sæson.


Marquinhos – PSG

Marquinhos er interessant for mange af de store klubber og både Real Madrid og FC Barcelona skulle være interesseret i at hente ham i transfervinduet. Prisen skulle eftersigende ligge på omkring 300 mio. kr. hvilket virker som en udemærket pris taget hans unge alder (22) i betragtning.Pedro – Chelsea

Det har ikke været den store succes for Pedro i Chelsea og nu lurer han på et skifte tilbage til catalonien, hvor han har tidligere har været med til at fejre store triumfer. Spørgsmålet er så bare om FC Barcelona føler at de har brug for Pedro i deres stjernebesatte trup. Prisen er ukendt.Bellerin – Arsenal

Efter at Dani Alves meddelte at han stopper i klubben, er der en åben plads i forsvaret. Bellerin passer perfekt ind i Barcelona og er endda tidligere ungdomsspiller i klubben, så et skifte kan sagtens komme på tale. Det eneste der taler imod er prisen. Bellerin er ung og allerede en af verdens bedste backs, så den estimerede pris må ligge på mindst 300 mio. kr. hvis et skifte skal komme på tale.


Nolito – Celta Vigo

Louis Enrique vil gerne have en back-up til angrebet og kender Nolito fra sin tid i Celta Vigo. Om det så er nok til at sikre Nolito et skifte til Barcelona er meget tvivlsomt. Hans pris skulle ligge på omkring 100-150 mio. kr.


Hvem skal Barcelona hente?

Om forfatteren

THOROGKASPER

Elsker den gode fodbolddebat. Owners and creaters of Footbloggers.dk.

Vis alle indlæg
Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *