Paul “Pogboom” Pogba – Verdens bedste midtbanespiller?

Synes godt om indlæg

043015-Soccer-Juventus-Paul-Pogba-PI-CH.vresize.1200.675.high.55

Da Paul Pogba i sin tid skiftede fra Manchester United til Juventus, på en fri transfer vel og mærke, var der ikke mange mennesker der kendte ham, men det skulle hele verdenen dog hurtigt kom
me til. Paul Labile Pogba fin sin fodboldopvækst i Le Havre i Frankrig, men tilbage i 2009 annoncerede han, at han drog til Manchester, hvor Sir Alex og hans scouts havde fået øje på ham. Men trods sine 2 år ved de “Røde Djævle” havde Pogba kun fået 3 kampe (som indskifter) og Sir Alex kunne åbenbart ikke se hans åbenbare talent, selvom man i den periode manglende en spiller af Pogba’s type. Ferguson valgte i stedet at tilbagekalde Paul Scholes fra sin pension, hvilket fik bægret til at flyde over for Pogba, der formentlig selv havde indset sit potentiale.

Det havde Juventus’ scouts og ledelse da så sandelig også. Juve’s sportsdirektør Beppe Marotta, som er kendt for mange fine handler, formåede at hente Pogba på en fri transfer (en transfer der efterfølgende er blevet kendt som Marotta’s bedste samt Fergusons dårligste) og siden da har han slået sig fast som en af de bedste midtbanespillere i verden.

Pogboom er en spiller der besidder stort set alle kvaliteter på en fodboldbane. Han er fysisk overlegen, teknisk er han rigtig stærk, han er hurtigt trods sin størrelse, har et eminent spark og så han den evige trang til at forbedre sig, hvilket nok er den vigtigste kvalitet. Jeg husker især én bestemt situation, hvor han scorer et rigtig flot mål mod Napoli, hvor han får en aflevering langs jorden, da han så skal tæmme den, ryger den op i luften hvorefter han flugter den ind fra kanten af feltet. Et mål som de fleste nok ville være godt tilfredse med, men efterfølgende udtalte Pogba, at han mente at det var alt for dårligt at han ikke kunne tæmme en bold ordentligt.

Gør jer selv den tjeneste og tjek nedenstående video ud, så kan man se lidt af hvad den lange mand kan hit’ u’ a’. 

Il Polpo Paul (Blæksprutten Paul) har nu været i Juve i i 4 sæsoner hvor han i de sidste 2 har været et kæmpe navn i samtlige transfervinduer, hvor alle de store hold bliver sat i forbindelse med ham, især PSG har været nævnt en del gange. Men nu frygter man (når man er Juve fan i hvert fald) at Antonio Conte’s tiltrædelse i Chelsea kan betyde et skifte til England for den lange Franskmand. Conte og Pogba har arbejdet sammen før med stor tilfredshed fra begge parters side. Men Pogba har selv udtalt, at han er tilfreds i den zebra-stribede trøje og at han ikke ser nogen grund til at skifte, så længe at Juve er dominerende i Serie A samt de er ved at finde deres fodfæste for alvor i Champions League. Men man ved så også, at der er nogle økonomiske aspekter, hvor klubber som PSG og Chelsea, kan tilbyde en attraktiv transfersum samt en klækkelig løn.

Først og fremmest skal Pogba overstå den nært forestående slutrunde, hvor det forventes at Pogba får en kæmpe rolle for en af titel-favoritterne fra Frankrig. Pogba er i sin tid blevet meget sammenlignet med landsmanden Patrick Vieira, selvom han i min optik er lidt bedre offensivt end Vieira var, men deres betydning på midtbanen kan nok godt sammenlignes.

Én ting vil jeg personligt gerne slå fast, Pogba bliver en af verdens bedste fodboldspillere, hvis han kan holde sig fra skader og så håber jeg inderligt at han bliver i Juventus i mange år!

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *