Uniteds vej gennem Champions League gruppespillet

Synes godt om indlæg

Manchester United er tilbage i det fineste selskab igen efter triumf i Europa League. United har trukket en forholdsvis overkommendelig gruppe, men der er selvfølgelig hurdler der skal overkommes undervejs. Jeg gennemgår her Uniteds vej til den vigtige 1. plads i gruppen.

Kampprogrammet

12.09.2017 20:45 Manchester United – Basel

27.09.2017 20:45 CSKA Moskva – Manchester United

18.10.2017 20:45 Benfica – Manchester United

31.10.2017 20:45 Manchester United – Benfica

22.11.2017 20:45 Basel – Manchester United

05.12.2017 20:45 Manchester United – CSKA Moskva

Tilbud: Hent 3 gratis og uforpligtende tilbud til en kamp i Champions League!

3 point på hjemmebane og et på udebane

Et af de kendte citater fra Ferguson lød at få 3 point hjemmebane og et enkelt point på udebane, så er man sikkert videre fra gruppen. I de 2 første kampe ville det dog pynte gevaldigt hvis der kom 6 point på kontoen.

Første kamp mod Basel er på hjemmebane og det giver sig selv at der selvfølgelig skal 3 point på kontoen her. Jones og Bailey er ude og Mourinho har allerede varslet at Lindelöf og Smalling er det nye modterforsvar. Derudover må det forventes at Mourinho roterer en enkelt eller to på midtbanen, kanterne og backsne.

En lille nøglekamp skal spille på udebane mod CSKA Moskva. Skal United have et godt afsæt inden de vigtige kampe mod Benfica skal denne også vindes. Rusland er ikke det nemmeste sted at spille og de tog point fra både Monaco og Leverkusen sidste år og tabte kun snævert til Tottenham.

Første pladsen på spil mod Benfica

Første pladsen i gruppespillet er enormt vigtig(bare spørg Arsenal), og den skal sikres mod Benfica. Første kamp på udebane i Portugal og 13 dage senere på Old Trafford. Hvor mange point United har brug for og hvor meget der skal forceres i disse kampe bliver afgjort i de 2 første kampe, men 4 point i disse kampe vil i de fleste tilfælde være tilstrækkeligt.

Hent tilbud på kampene her!

Livline i de resterende 2 kampe 

Skulle det være gået galt for United i de 4 første kampe, så har de stadig alletiders chance for at sætte tingene på plads i de sidste 2 kampe. På udebane i Schweiz mod Basel bør United ikke få store problemer og hjemme mod Moskva d. 5 december er United forhåbentlig allerede videre, så der kan roteres lidt i det travle juleprogram.

Har du lyst til at se nogle af kampene på stadion kan du let samle 3 forskellige tilbud på kampene helt gratis og uforpligtende her.

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *