Får Marcus Rashford spilletid til EM?


Det er idag blevet bekræftet at Uniteds nye “wonderkid” Marcus Rashford er med i Englands trup, som skal forsøge at vinde EM i Frankrig.

rashford-celeb-large_trans++2oUEflmHZZHjcYuvN_Gr-bVmXC2g6irFbtWDjolSHWgMed 9 mål i 19 kampe har han i den grad taget Old Trafford med storm. Knægten er opvokset i Manchester og forhåbentlig vil Mourinho bruge ham i den nye sæson. Men nok om det. Med en skræmmende angrebstrio bestående af lynhurtige Vardy, en skydegal Kane og anfører i form af Wayne Rooney er der masser af talent at tage af for manageren. Så hvor meget spilletid kan unge Rashford egentlig forvente?

Der er ingen tvivl om at han kommer til at starte på bænken, der har især Vardy og Kane haft en alt for god sæson, og med den opstilling som England benytter sig af, spiller de princippet kun med en angriber på toppen. I de forgående venskabskampe har Vardy spillet på kanten. Så udsigten til spilletid virker begrænset. Når det så er sagt, så gik Rashford altså lige ind og scorede efter 3 min den anden dag. Godt nok mod upåagtede Australien, men han er iskold foran mål og virker til at holde hovedet koldt. England har igennem mange år snart, været et rigtig dårligt turneringshold og hvis den trend fortsætter, så ser jeg sagtens han kan få noget spilletid. Man kan også håbe på at England vinder deres første 2 kampe og sikker på videre deltagelse og han dermed kan starte inde i 3 kamp. Men igen det er England vi snakker om. Desuden går der rygter om at Kane er blevet småskadet og arbejder mod tiden for at blive 100% fit til den 10. Juni – Derudover sidder der også en Mr. Glasben i form af Daniel Sturridge på bænken, som de sidste par måneder har vist lovende tagter. Så Rashford er altså oppe i mod nogle virkelig dygtige angribere.

Det er fedt at Rashford er udtaget og han får lov til at smage på landsholdet og en slutrunde, men jeg ser ham ikke få ret meget spilletid. Det vil udelukkende blive som indskifter hvis England skal smide alt frem og satse eller hvis kampen allerede er lukket. Rashford skal håbe på spilletid i gruppespillet og nok ikke meget andet. Han kan dog også komme i spil, til en af de 2 kanter hvis Sterling, Lallana osv. falder igennem, men Rashford er bedst på toppen. Så mit bud lyder på han maks får 45 min spilletid i alt under slutrunden, men han er en kommende stjerne.


Om forfatteren

Joachim Teusch

Vis alle indlæg
Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *