Analyse: Englands sidste testkamp

Ingen Rashford!

Jeg sidder lige pt. og ser England spille venskabskamp mod Portugal. (Burde stå på Distortions gadefester, men arbejdet kalder i morgen) Men gal en kedelig fodboldkamp. Nu har Smalling godt nok lige scoret, men bortset fra det, så har The Three Lions åbenlyse mangler. I 55 minutter har de spillet en mand i overtal, men det til trods så virker det til at de har svært ved at finde deres koncept. Portugal gør ikke meget væsen af sig og er uden Ronaldo, som står i bar overkrop på Ibiza.

Den største skuffelse i aftenens kamp har været Jamie Vardy, som ligner en mand som ikke finder sig tilrette på venstrekanten. Personligt tror jeg Vardy flopper for hårdt til EM. I Leicester spiller han på et hold hvor, som er så gennemtømret og som står utroligt langt tilbage på banen og lukrerer på omstillinger og lange bolde. Men på det Engelske landshold skal han både spille en venstrekant og man må alt andet lige forvente at England vil have meget boldbesiddelse under gruppespillet. Hvilket betyder langt mindre plads til den hurtige Vardy.

(Kampen er nu slut) I aftenens kamp med en mand i overtal var det op til England at diktere kampen, men det lykkedes slet ikke. Presset fra Vardy, Kane og Rooney hang ikke sammen og Portugiserne kunne let spille rundt om presset. Jeg tror Roy Hodgson gør sig nogle seriøse overvejelser om hvorvidt han skal starte inde med Vardy. Sterling kom ind i kampen og lave en god assist til 1-0 målet, men hans bund niveau er også ringe. Hodgson fik nok flere spørgsmål end svar i aftenens kamp og er nok allermest ked af at Ronaldo ikke var med, nu hvor man skal møde Wales med en Bale på holdet, da det egentlig var derfor England havde udset sig Portugal som sidste test.

Desværre fik Marcus Rashford ikke spilletid i aften. Det blev i stedet Sturridge der kom ind og leverede absolut ingenting, hvis jeg var Sturridge ville jeg ligge lidt søvnløs om natten, for umiddelbart, så vil Hodgson hellere bruge Sterling og Alli end at satse på Sturridge. Men hvis Vardy flopper, som jeg spår, så kan det ende med både en anden opstilling eller spilletid til en af dem der banker på til start 11’eren. Hvad Portugal angår, så er der ikke så meget at sige. Bruno Alves ødelagde kampen med noget der lignede et MMA spark til Kanes hoved. Så Alves har nok lige skrevet sig ud af start 11’eren. Udover det var det en solid defensiv præstation og den nye unge Bayern spiller Renato Sanches fik spilletid. Portugal savnede i den grad en der kunne producere noget offensivt. Portugal mangler en ren angriber, grundet Ronaldos fravær spillede Nani på toppen og det er ikke holdbart i en slutrunde, hvor Portugal endnu en gang skal sætte sin lid til Ronaldo. Alt i alt en kedelig kamp, men endnu en gang en sejr til England, men kønt var det ikke og jeg tror der sidder nogle hold og tænker at de bare skal stå kompakt mod dem, for det gik virkelig langsomt.


Om forfatteren

Joachim Teusch

Vis alle indlæg
Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *