Footbloggers, fodboldblog, fodbold blog
Footbloggers, fodboldblog, fodbold blog

Analyse: England vs. Rusland


Så fik England også skudt deres EM igang. Det var 2 halvlege som var som dag og nat. England spillede noget af det bedste fodbold, jeg har set fra dem i meget lang tid i første halvleg.

Lidt overraskende startede Sterling og Lallana på de to kanter, men det fungerede rigtig godt. England var i kontrol og de to backer. Walker og Rose deltog aktivt over kanterne. Lallana kom især til to pæne chancer og generelt pressede England godt på og burde have været foran. Alli kom godt med i felterne og Rooney lagde den ene sukkerbold efter den anden. At Harry Kane tager hjørnespark er en gåde for hele fodboldverdenen og det kan kun være Hodgson der kan se en mening med galskaben. Udover det så var Kane meget anonym og var en af Englands dårligste spillere i går aftes. 2. halvleg begyndte sløvt og Rusland kom bedre med i kampen og England lagde ikke det høje pres som man så i første halvleg. De mange fans sad og ventede på at Vardy ville blive sendt på banen. Sterling spillede dårligt og Rooney begyndte at miste bolde på midten af banen, men midt i halvlegen fik England et frispark på kanten af feltet og lidt overraskende var det Tottenhams Dier der skulle sparke, men det viste sig at være en rigtig god ide, for han sparkede bolden flot ind bag den russiske keeper, der havde stået en god kamp, og bl.a. tog et flot skud fra Rooney tidligere. Efter målet blev Wilshere og Milner sat på banen. England manglede i den grad en leder og nogle der kunne holde på bolden. De lod Rusland tage initiativ, dog uden det blev farligt og sejren virkede aldrig i fare. Men som man ved med fodbold kan alt ske, og dybt inde i overtiden sker det som de engelske fans havde frygtet. Danny Rose taber hovedstødsduellen i feltet og bolden bliver forlænget og så stod det 1-1 – Et resultat der føles som en sejr for Rusland og et nederlag for England.

Begge hold kan selvfølgelig sagtens bruge det ene point, men det må alligevel være en bitter pille at sluge for The Three Lions. England kan tage meget positivt med fra kampen og viste at selvom de skal skabe kampen, kan de godt skabe chancer og spille noget flot fodbold, men modstanderen var også af ringe kvalitet. Jeg er spændt på at se om det er de samme 11 der starter mod Wales i næste kamp. Personligt tror jeg sterling ryger ud af start 11’eren og bliver erstattet af enten Vardy eller måske en Milner for at dække Bale op. Marcus Rashford kom desværre ikke i spil og var heller ikke en af dem som varmede op i løbet af kampen. Jeg frygter på ingen måde Englands videre deltagelse, til gengæld tror jeg at Rusland ender sidst, da både Slovakiet og Wales spiller bedre og nogle spillere der kan være afgørende.


Om forfatteren

Joachim Teusch

Vis alle indlæg
Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *