Danmark skal til VM – Kampen i Irland

Synes godt om indlæg
0-0 i Parken mod Irland var en enorm skuffelse for de fremmødte fans, men VM ligger stadigvæk i vores hænder. Vi skal vinde i Irland.

Første opgør

Cornelius og Sisto skulle have scoret. Ja. Danmark spillede sig næsten ikke frem til andre chancer, så de to herre er blevet kampens to syndebukke. Det var en utrolig frustrerende aften som tilskuer på lægterne, da kampen bød på få chancer, mange fejl og rodet spil. Danmark havde bolden hele kampen, og Irland var på ingen måde interesseret i at angribe. Det er i disse kampe, at Danmark ofte har problemer, da de ikke kan skabe chancer mod hold, som de ikke kan fange i ubalance. De to ovenstående chancer skete efter en lang aflevering fra Kjær og en fejl-aflevering fra målmanden. Det var også rystende at se hold med så lidt kvalitet i deres spil, som Irland viste i Parken. Det kan ikke passe, at sådan en hold kan komme med til VM. Der var mange forglemmelige præstationer i den kamp, men den dårligste præstation kom fra Nikolai Jørgensen. Aldrig har jeg oplevet en så dårlig kamp for en spiller på landsholdet. Han vandt ingen dueller, han kunne ikke tæmme eller afleverer og han var på ingen måder farlig. Jeg er dog af den overbevisning, at vi bliver nød til at starte med ham igen, da han ikke var alene om sin dårlige præstation. Holdet gav ham lidt at arbejde med, men han lykkedes til gengæld heller ikke med en eneste ting.

Thomas Delaney i duel.

Kampen i Irland

Startopstillingen

Jeg har aldrig været fan af at lave ændringer, og jeg var en af de mennesker, som mente at Bjelland skulle starte inde mod Irland. Jeg er nu overbevist om, at Andreas Christensen skal starte inde i næste opgør. Det samme gælder for Bendtner. Han skal starte inde i stedet for Jørgensen. Bendtner er i fantastisk form (selvom det er i Norge), og det er Jørgensen ikke for tiden. Bendtner har derudover mere erfaring i sådan nogle opgør, og han fungerer langt bedre sammen med Eriksen i vores opspil. De har en god forbindelse og en glimrende forståelse for hinanden. Derudover kan jeg ikke se behovet for at have Kvist på banen. Danmark kommer til at dominere opgøret fra start til slut, så vi har ikke behov for at have den knoldesparker på banen. Jeg ville foretrække at stille op i en 4-4-2, så vi ligge mere tryg på Irlands midterforsvar. Hvis vi kan undgå lange bolde op på vores angribere og spille dem i fødderne, så er jeg sikker på, at vi kan spille os til mange chancer mod de irske forsvarspillere.

Mit forslag til startopstillingen i returopgøret.

Schmeichel
Ankersen – Kjær – Christensen – Stryger
Poulsen – Delaney – Eriksen – Sisto
Bendtner – Jørgensen

Spillet

Den største fejl i første opgør var, at Danmark blev ved med at slå lange bold op på angriberne. Det var det eneste, som de ikke skulle gøre. Alle havde snakket om, at Irland ville stille sig ned, og at de ville komme med en masse fysik. Hvordan kunne gameplanen fra Danmark være at opfordre til duelspil, når vi har langt bedre tekniske spillere. Vi burde være i stand til at spille os igennem et hold som Irland, og det burde vi forsøge i det næste opgør. Vi skal ud over kanterne og vi skal have gang i nogle flere kombinationer. Der skal være en bedre forbindelse fra forsvaret til angriberne. Bjelland og Kjær var ikke i stand til at sætte spillet i første kamp, hvilket mange har beskyldt på banens tilstand. Jeg mener dog, at det skyldes vores opstilling med både Kvist, Delaney og Eriksen på midten. Hvis vi udelader Kvist, kan vi springe et trin over i vores opspil, så vi rent faktisk kan få bolden spillet fremad.

Christian Eriksen skal iscenesættes mere i returopgøret.

 

Hvem ville blive savnet mest?

Jeg hørte dette spørgsmål under optakten til første opgør. Der gik det op for mig, at vi SKAL kvalificere os til VM. Vi kan ikke blive slået ud af Irland. Danmark vil helt sikkert blive savnet mest – uden tvivl. Irland har scoret 7 mål mod Danmarks 20. De er et af de mindst underholdende lande at se spille, og de har ingen intentioner om at angribe. Jeg må tage hatten af for deres defensiv, som til tider virker Mourinho inspireret. De står i virkelig god balance, og de er fantastiske i duelspillet. Jeg er dog overbevist om, at Danmark kan bidrage med mere til slutrunden, og jeg mener, at de har fortjent at komme med. Jeg mener ikke, at Irland har gjort nok til at fortjene en plads foran Danmark, da jeg finder deres spillestil uinspirerende og fej. Danmark skal til VM.

 

You may also like...

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *