Ronaldo fik det mål han havde brug for.

skaermbillede-2016-10-15-kl-22-38-15

(Cejudo 55′) Real Betis 1-6 Real Madrid (Varane 4′, Benzema 31′, Marcelo 39′, Isco 45’65’, Ronaldo 78′)

15-10-16′, Estadio Benito Villamarín, Sevilla, Spanien.


Efter 4 uafgjorte var det rart med en sejr til Real Madrid. En rolig kamp som blev vundet på bedste “storhold i Spanien” manér. Riza Durmisi og Betis var mildest talt uden chance i dag. For en gang skyld viste Real Madrid at de har de kvaliteter som vi ved de har. Det var som sådan ikke et spørgsmål om motivation, men bare ren og skær evne. Dejligt og se Isco vise sine kvaliteter frem. Man må sige at der nok er langt vej for James nu.


Cristiano Ronaldo fik endelig scoret igen. Han er på blot 2 liga mål i denne sæson. I dag kunne jeg ikke forstår hvorfor han lå som en slags offensiv central midtbanespiller. Han skulle mere ud på kanten. Jeg må være ærlig og sige at han ikke spillede den bedste kamp idag. Det er resultat af at han nok er blevet bragt tilbage for tidligt efter sin skade. Det har så medført at han ikke har kunne præstere også har han mistet selvtillid. Vi så det til VM i 2014, og det sker også nu. Vi kan kun håbe at målet i dag har givet ham noget selvtillid så han kan komme tilbage i form.

Related posts

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Leave a Comment