Kongen er tilbage

truuuue

(Deyverson 7′) Alaves 1-4 Real Madrid (Ronaldo 17′,33′,88′, Morata 83′)

29-10-16, Estadio Mendizorrotza, Vitoria-Gasteiz, Spanien


Your loves make me strong, your hate makes me unstoppable

Et stærkt citat fra Cristiano Ronaldo dos Santos Averio, som i den grad har vist sig at være sandt. Efter tre kampe (dog kun 2 med Ronaldo) uden mål, var verdens bedste spiller åbenbart i “krise”. Ikke længere. 5 mål i 10 kampe er dog stadig ikke helt fantastisk men han ligger på en delt 4. plads på topscorelisten. Han skal nok komme tilbage. Ballon d’Or er i vente.


Nok om Ronaldo. Men hvis man tænker på selve kampen er det et skridt i den rigtige retning. Det er måske at overdrive en smule at sige at Alaves er en større prøve end Legia Warszawa. Men Alaves gjorde sig bemærkelsesværdigt efter deres sejr over Barca og uafgjorte mod Atletico. Jeg må ærligt erkende at jeg blev bange da Alaves kom foran. Og ved pausen var de stadig godt med. Så var der nogle af de problemer som jeg har snakket om før. Her tænker jeg mest på attitudeproblemet fra Benz. Han lignede bare ikke en som gad spille idag. Indskiftningen med Morata kom alt for sent, men dog rart den kom. En anden blogger her på siden har diskuteret Morata i et godt indlæg som man kan læse her


D. 4 december i år spilles det første El Clasico, og uden at tænke på Barca ser det rigtig godt ud for Real Madrid. I ligaen hedder det nu en førsteplads og  selvom Atletico i skrivende stund er en kamp bagud. Kan de ikke nå førstepladsen. Nu venter Leganes i næste kamp på søndag, og lad os bare håbe Ronaldo viser samme gejst og form i den kamp.

Related posts

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Leave a Comment