Hvad skal der ske til sommer hr. Pérez?

Januarvinduet har blot været lukket i fire dage, men der er brug for at vi kigger mod sommervinduet. Real købte nemlig ikke nogle spillere her til januar pga transferkarantænen, men der er nogle problemer som enten skal løses i løbet af resten af sæsonen eller i næste transferperiode. Her er mit bud på e ændringer som skal ske i Real Madrid truppen.


De skal ud!

Danilo har uden tvivl haft en svær sæson, men skal Real skille sig af med ham?

Målmand: Jeg synes ikke Kiko har niveauet til Real Madrid. Han er dog fin nok som andetvalg, derfor skal han blive. Navas skal man kun lade gå hvis man kan få Courtois eller De Gea ind, som jeg mener er de eneste to målmænd som er over Navas.

Forsvar: Man kan nok ikke holde i Pepe som ikke vil forlænge sin kontrakt. Selvom han sidste sæson var en af verdens bedste er hans tid nok snart kørt. Så  jeg har det fint med han tager til Kina. Så skal Coentrão ud da han alligevel ikke får noget spilletid. Derudover skal man finde en løsning på Danilo problemet. Han har uden tvivl ikke kvaliteterne til at spille højre back for Real Madrid. Jeg kunne godt se en løsning med at smide ham længere op på banen da det klart er der han har sine kvaliteter. Men ifølge den italienske avis La Republicca, skulle Juventus efter sigende været interesseret i Danilo, og hvis man kan komme tæt på de 31 millioner euro synes jeg man skal overveje et salg af ham.

Midtbanen: Umiddelbart synes jeg ikke nogle skal sælges. Måske skal en af Isco, James og Asensio ud. Men jeg vil helts ikke skulle tage den beslutning.

Angreb: Ben-ze-ma. Nu må det snart være på tide at få ham ud. Klubberne står i kø for at hente ham, og han ville uden tvivl blive en succes andetsteds, men han er det bare ikke i Real. Og efter en nyhed på bold.dk lige rullede da jeg begyndte på dette indlæg tror jeg ikke på et salg af Morata. Ellers kunne jeg sagtens se Vázquez forlade Madrid. Tror sagtens James og Asensio ville kunne klare skansen på HM/HW positionen.


De skal/kommer ind!

Aubameyang har, ifølge hans mor, lovet sin morfar at han en dag ville spille for kongeklubben.

Målmand: Som sagt ser jeg kun De Gea og Courtois som værende bedre end Navas lige nu. Derfor skal man kun købe dem hvis man skal købe nogle. Nogle snakker dog om at Casillas kan være på vej tilbage. Det ville jeg havde det godt med. Han er et klubikon og han kan bruges som alle andenmålmand hvilket så ville gøre Kiko for overflødig hvilket betyder han skal ud.

Forsvar: Diego Llorente  og Jesús Vallejo kommer begge hjem fra leje. Llorente kan med alt sandsynlighed se frem til endnu en sæson på leje. Der er dog store planer for Vallejo, og med Pepe ud af billedet ligner han en god tilføjelse til truppen. Så har man fire CB’er i truppen: Nacho, Ramos, Varane og Vallejo. Det ligner en fin størrelse for de centrale forsvarer. I forhold til backerne skal der en back til på begge kanter. Jeg så godt at man hentede Malang Sarr som har været en vigtig brik for Nice i år. Han kan spille VB og er kun 18 år. Ricardo Rodríguez fra Wolfsburg rygtes til Real, og han kunne også være en god spiller som om nogle år kunne tage over fra Marcelo som trods alt fylder 30 til maj. Ricardo Pereira som denne sæson er på leje til Nice fra Porto. Han har været rigtig god og kunne være en god backup for Carvajal. Ellers kunne Rick Karsdop være god for samme løsning. Han er kun 21 og har været vigtig for Feyenoord i år.

Midtbane: Der er ikke brug for nye spillere på midtbanen. Dog kommer Marcos Llorente hjem, han har haft sådan en stor sæson for Alavés, at han får en rolle i næste sæsons trup. Jeg glæder mig til at se ham tørne ud for Real Madrid.

Angreb: Burgui og Mayoral kommer begge hjem fra leje, men de får formentlig en ny sæson ude i den store verden. Jeg håber personligt på at Real køber Aubameyang. Han snakker selv om det hele tiden, hvilket har gjort Dortmunds ledelse lidt sure på ham. Jeg tror det ville være perfekt med Bale, Morata, Aubameyang og Ronaldo som kunne kæmpe om pladserne. Med alle skaderne, samt en Asensio og James som kan spille kant, ville alle spillere få masser af spilletid og der vil altid være klassespillere på banen. Mange aviser inklusivt MARCA melder dog at Dybala er manden som Pérez vil have.


Sådan håber jeg truppen kommer til at se ud.

Casillas kan være på vej tilbage.

Mine forhåbninger til truppen forud for 17/18 sæsonen:

 1. Courtois
 2. Carvajal
 3. Vallejo
 4. Ramos
 5. Varane
 6. Nacho
 7. Ronaldo
 8. Kroos
 9. Morata
 10. James
 11. Bale
 12. Marcelo
 13. Casillas
 14. Casemiro
 15. Ricardo Pereira
 16.  Kovacic
 17. Aubameyang
 18. Mariano
 19. Modric
 20. Asensio
 21. Marcos Llorente
 22. Isco
 23. Ricardo Rodríguez
 24. Yáñez

Related posts

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

  Leave a Comment