Ugens Update #6

Af personlige årsager blev Ugens Update sprunget over sidste fredag. Nu kommer den dog tilbage endnu stærkere.


Ugens Nyhed – Barca 6-1 PSG (6-5 samlet)

Sergi Roberto scorede i det 95′ minut og sikrede videre avencement for Barcelona i Champions League.

Det var ikke en køn kamp for hverken Barca eller PSG. PSG skal selvfølgelig være rigtig skuffet over at smide en 4-0 føring, ved ringe defensivt arbejde. Det er klart men det var ikke kampens største skuffelse. Det var dommeren. Deniz Aytekin. Den 38 årige tysker afgjorde kampen. Først var der offside på Suarez mål lige i starten. Draxler fik ikke straffe da bolden blevet slået ud til hjørnespark af Mascherano. Neymars straffe mål i overtiden skulle aldrig have blevet dømt. Suarez bliver ikke ramt af Marquinhos. Det er ikke det eneste men hvis disse situationer var blevet dømt korrekt ville Barcelona ikke have gået videre. Det var en skændsel til sporten.


Brøndby

Austin nettede to gange på 4 dage.

Det har været lidt ned og lidt op siden sidste “Ugens Update”. Først lagde Brøndby ud med at tabe til FC Nordsjælland. Jeg var yderst utilfreds med dommeren. Sikosek blev smidt ud, den andet gule kort han fik var i orden. Men det første var der ikke skyggen af gult. Efter det mødte Marienlyst op på Brøndby Stadion i pokaltuneringen. Her gik det som det skulle 4-1 sejr på mål af Austin, Crone, Wilczek og Kalmar. Blot 4 dage efter var Austin igen på scoringstavlen. Denne gang i Horsens, igen med hovedet. Her scorede Nørgaard også, blot 3 min efter. Undertegnede var desværre på vej fra Brøndbyøster station, hjem til mine bedsteforældre mens begge mål faldt. Og i og med Lyngby og FC Midtjylland begge spillede uafgjort. Dermed ligger Brøndby solidt på andenpladsen med 10 point ned til nærmeste konkurrent. Den nærmeste konkurrent er Lyngby som Brøndby skal møde på søndag d. 19 kl 17 på Brøndby Stadion. Ugens store nyhed fra Brøndby har været at den tidligere Brøndby spiller Marcos Ureña har udtalt om hans og Alexander Zornigers uenigheder. Zorniger har efter sigende bedt Marcos om at blive hjemme fra landsholdssamlinger. Da Marcos nægtede at blive hjemme valgte man at sælge ham til Real Salt Lake i MLS.


Liverpool

Der har været grund til jubel efter den seneste “Ugens Update”

Det har gået godt siden den sidste omgang “Ugens Update”. Først vandt Liverpool 3-1 over Arsenal. Det var ikke en kamp hvor jeg troede på andet end en sejr. Liverpool er uhyggelig stærke mod de stærke hold. Firmino bragte LFC i front efter blot 9 minutter, Mané stod for assisten. En halv time senere byttede de roller. Mané scorede efter en assist fra Roberto. Derefter gjorde Wijnaldrum det til slut resultatet i overtiden. Wijnaldrum scorede også i sejren over Burnley. LFC kom bagud men Wijnaldrum fik udlignet og senere scorede Emre Can et smukt langskud. To pligtsejre som jeg ser det.


Real Madrid

Ronaldo scorede dette snedige frispark sidst Bayern og Real mødte hinanden i Champions League. Gør han det igen når de mødes på ny?

Real vundet tre kampe i streg siden jeg sidst skrev om dem. En 1-4 sejr over Eibar hvor James og Benzema fik sendt lidt mod kritikerne. 2 mål og 1 assist fra Benzema mens James diskede op med 1 assist og 1 mål. Derudover scorede Asensio også. Trods lidt pres fra Napoli gik Real videre sammenlagt 6-2 da de vandt 1-3. 2 hovedstødsmål fra Ramos og et mål i overtiden af Morata. Så stod Real Betis for skud. Real Madrid kom faktisk bagud. Men Ronaldo udlignede i slutningen af første halvleg, og Ramos gjorde det han gør bedre end nogen anden: score sene mål som sikrer point. Denne gang var det i det 81′ minut. Fredag blev der trukket lod til Champions League. Real Madrid trak her  Bayern. Jeg forventer Real går videre men det bliver spændene at se mesteren (Carlo) mod lærlingen (Zidane). April programmet står på: 8/4 Atletico Madrid (La Liga), 12/4 Bayern (CL  kvart), 16/4 Sporting Gijon (La Liga), 18/4 Bayern (CL kvart), 23/4 Barca (La Liga). I La Liga skal der “bare” hentes 5 point så er alt fint, men fy for den lede et program.


Top 5

Denne sektion er meget inspireret af KICK’s POWER RANKNGS. Det er en vudering af hvilke hold (på baggrund af de seneste ugers resulater) som intet hold vil møde lige nu. Her min version så:

5. Lazio – Lazio har vundet 4 ud af deres seneste 5 kampe, den sidste var en uafgjort mod AC Milan.

4. Brighton – Selvom vi gerne hos Cosmos kunne se Huddersfield tage en af de to pladser direkte op i Premier League, må vi nok erkende at de må i oprykningspil. Det er bl.a. fordi Brighton er i så god form. To vigtige sejre i træk gør at Brighton, sammen med Newcastle, ligner favoritter til at tage de to pladser direkte i Premier League.

3. Juventus og Bayern – De to hold burde i virkeligheden være fast inventar på denne liste. De styrer deres respektive ligaer. Der er ikke så meget mere at sige.

2. AS Monaco – Monaco indtager stadig førstepladsen i Frankrig og har lige smidt Manchester City ud. De scorer så mange mål det kvarte kunne være nok. Dortmund kommer på overarbejde i Champions League.

1. Real Madrid – Hvor er Barca? Spørger du sikkert. Jamen når man taber til Deportivo La Coruña, som ligger i nedrykningsfare, så kan man ikke komme med på denne liste… Lige meget hvor mange gange man har fået dommerhjælp til at score 6 mål mod PSG ?. Real derimod har vundet 4 kampe i streg og cruiser mod en double. Nu skal April bare overståes på en anstændig måde i ligaen og med videre avancement i Champions League.

 

Related posts

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Leave a Comment